Servicii de planificare si monitorizare bugetara a afacerii
Destinat nevoilor interne ale companiei  si avand ca scop tinerea sub control a activitatii viitoare a companiei prin intermediul previziunii financiare, acest serviciu se refera la estimarea si monitorizarea afectarilor de resurse si de responsabilitati, in vederea realizarii cat mai eficiente a obiectivelor strategice ale companiei.

Solicita o oferta

  • serviciul  de planificare bugetara a afacerii se refera la programul financiar cu ajutorul caruia se fac estimari in ceea ce priveste realizarea veniturilor, cheltuielilor si rezultatelor financiare ale activitatii companiei pentru perioada bugetata. Prin planificare bugetara se asigura coerenta activitatilor si structurilor organizatorice ale companiei, in vederea utilizarii eficiente a fondurilor materiale si banesti, respectiv a maximizarii rezultatelor acesteia.


  • serviciul de monitorizare bugetara reprezinta activitatea prin care se urmareste si se controleaza modul de executie a bugetului planificat prin asumarea si indeplinirea sarcinilor bugetate, se determina abaterile de la indicatorii planificati, se indentifica cauzele si se stabilesc masurile de corectie a bugetului companiei.